เรียนต่อช่วงโควิค-19: คอร์สนี้ สอนแบบเรียนที่มหาลัยผสมออนไลน์ คอร์สเริ่มด้วยออนไลน์ และเรียนที่มหาลัยภายหลัง ดูรายละเอียด

ฉันจะได้เรียนเกี่ยวกับ

This two-year program focuses on the restaurant and hotel sectors and is designed to provide students with balanced training that combines theory and practical experience in the specific skills involved in people management, hands-on preparation, customer service, and financial controls needed in the hospitality industry. Optional co-op terms can be completed in a restaurant, hotel, catering or other approved food and beverage facility either locally or across Canada. In addition, courses such as communication, computer skills, marketing, and nutrition ensure graduates are well rounded to meet the demands of industry. The optional co-op stream includes one co-op work term.

Program Outcomes

Plan, prepare and present quality food and beverage for a variety of hospitality environments.

Deliver accomplished service of food and beverage for a hospitality enterprise.

Support an industry and workplace service culture by adopting a positive attitude and professional decorum, accommodating diverse and special needs, and contributing as a team member.

Deliver customer service and solutions that anticipate, meet and/or exceed individual expectations, as well as organizational expectations, standards and objectives.

Use marketing concepts, market research, social networks, sales and revenue management strategies, relationship management skills and product knowledge to promote and sell hospitality services, products and guest experiences.

Apply business and revenue models as well as basic accounting, budgeting, financial and administration skills to support the effective management and operation of a variety of organizations delivering hospitality services and products.

Comply with relevant organization and workplace systems, processes, policies, standards, legal obligations and regulations, and apply risk management principles, to support and maintain efficient, safe, secure, accessible and healthy hospitality operations.

Use appropriate technologies to enhance the quality and delivery of hospitality services, products and guest experiences and to measure the effectiveness of hospitality operations.

Graduate Opportunities

Graduates find employment in various hotel and food and beverage settings - restaurants, catering companies, franchises, hotels, resorts, clubs or private establishments - as service or kitchen supervisors, general staff supervisors or manager trainees. With experience, self-employment becomes an option.

คอร์สนี้อยู่ในคณะอะไร ?

School of Hospitality and Culinary Arts

ตัวเลือกคอร์ส

เต็มเวลา (2 ปี)

ค่าเรียน
CAD$12,500.00 (฿ 317,354) ต่อปี

นี่เป็นตัวเลขโดยเฉลี่ย กรุณาติดต่อสถาบันเพื่อเชคความถูกต้อง

เริ่มเรียน

ประมาณ มกราคม 2022

สถานที่

Waterloo Campus

108 University Avenue East,

WATERLOO,

Ontario (ON),

N2J 2W2, Canada

ข้อกำหนดในการสมัคร

สำหรับนักเรียนนานาชาติ

Ontario Secondary School Diploma (OSSD), or equivalent, or 19 years of age or older with mature student status.

Students must have 6.0 IELTS (with no band less than 5.5); and TOEFL iBT score of 80.

กรุณาเช็คระดับ IELTSของคอร์ส ที่คุณต้องการสมัครให้ถูกต้อง

ชอบมหาวิทยาลัยนี้

ข้อมูลน่าสนใจ Conestoga College

วิทยาลัย Conestoga เป็นหนึ่งในวิทยาลัยที่เติบโตเร็วที่สุดในแคนาดา มีบทบาทสำคัญในการบ่มเพาะนักศึกษาให้มีความเป็นมืออาชีพในแต่ละสาขาวิชา

  • ตั้งอยู่ในแหล่งศูนย์กลางธุรกิจและนวัตกรรมใกล้กับ Toronto
  • อัตราการจ้างงานบัณฑิตอยู่ในระดับดีเยี่ยม
  • ระดับความพึงพอใจจากบัณฑิตและนายจ้างสูงเกิน 90%
  • เปิดสอนมากกว่า 200 หลักสูตร รวมทั้งหลักสูตร co-op อีก 63 สาขา