Higher Diploma in International Culinary Arts

สวิสเซอร์แลนด์

ฉันจะได้เรียนเกี่ยวกับ

This is an advanced professional cookery programme designed to provide a strong theoretical and practical knowledge and the skills needed to work in a professional culinary environment.

Following IMI's 70% theory to 30% practical approach, students will learn transferable management skills to prepare them to manage a professional kitchen and in readiness for paid, practical training which will be organised by our Careers and Internships team. The course is made up of a series of practical and theory based units with a variety of assessment types including examinations, coursework, essays, reports, group and individual projects and presentations.

Core units

Contemporary Professional Kitchen Techniques Credits: 20

European Culinary Skills and Application Credits: 20

Hospitality Services Marketing Credits: 10

Kitchen Management and Control Credits: 20

Managing People in Hospitality Credits: 20

Menu Design and New Product Development Credits: 20

Personal and Professional Development 2 Credits: 10

Award

Higher Diploma in International Culinary Arts awarded by IMI, Switzerland and validated by Oxford Brookes University, UK

ตัวเลือกคอร์ส

เต็มเวลา (22 สัปดาห์)

ค่าเรียน
Fr23,750.00 (฿ 961,266) ต่อปี
CHF 23,750 for the entire course; Registration Fee: CHF 2,800
เริ่มเรียน

ประมาณ พฤษภาคม, สิงหาคม, พฤศจิกายน 2024

สถานที่

IMI International Management Institute

Seeacherweg 1,

KASTANIENBAUM,

Luzern,

6047, Switzerland

ข้อกำหนดในการสมัคร

สำหรับนักเรียนนานาชาติ

ICI Diploma or equivalent

English proficiency: IELTS 5.5 or equivalent

ชอบมหาวิทยาลัยนี้

ติดต่อเรื่องเรียนต่อ