นโบบายความเป็นส่วนตัว

เราใช้คุกกี้เพื่อทำให้คุณสามารถใช้เว็บไซต์ได้มีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น คุกกี้ส์จะช่วยจัดให้คุณเห็นโฆษณาที่เหมาะกับคุณจริงๆ พร้อมทั้งช่วยให้คุณใช้ฟีเจอร์ที่หลากหลาย การอนุญาตทั้งหมดถือว่าคุณยอมรับการใช้คุกกี้ตามนโยบายคุกกี้ คุณสามารถจัดการ เปลี่ยนการตั้งค่าของคุณได้ตลอดเวลา

ฉันจะได้เรียนเกี่ยวกับ

This course is aimed at those who wish to pursue a career in bakery or patisserie, either within a craft or industry setting, in roles such as quality management, food marketing or new product development.As well as developing your practical skills in bread making, sugar and chocolate work and patisserie and desserts, the course explores the science behind each of the product sectors, equipping you with a rounded knowledge of the bakery and patisserie industry. A key focus is the development of practical skills in the first year and then gaining an understanding of industrial automated production methods in the second year. You will be well equipped to enter within the artisan or industrial sectors of the industry.Students are taught in the £7.4 million Reaseheath Food Centre – an industry-leading academy with an international reputation in the food and drink sector. The state-of-the-art facilities include a commercial dairy, butchery, commercial bakery, and innovation rooms for new product development (NPD) and scale-ups. As a college, we pride ourselves on our partnerships with the food and dairy industry, and work with businesses to create bespoke courses and training programmes to meet a wide range of industry needs.Upon successful completion students may progress on to the BSc (Hons) Food Manufacturing with Operations Management (Top-Up).

คอร์สนี้อยู่ในคณะอะไร ?

Food Technology

ตัวเลือกคอร์ส

เต็มเวลา (2 ปี)

ค่าเรียน
£11,800.00 (฿ 501,914) ต่อปี
ค่าธรรมเนียมปกติ
เริ่มเรียน

12 กันยายน 2022

สถานที่

University Centre Reaseheath

Reaseheath College,

Reaseheath,

Nantwich,

Cheshire,

CW5 6DF, England

ชอบมหาวิทยาลัยนี้

ติดต่อเรื่องเรียนต่อ