Course overview
If you are seeking to develop a career within the culinary environment of the hospitality industry, this course provides a direct career pathway for you.
The management of professional culinary enterprises proves an exciting challenge. Artistry and technique need to be blended with business and management acumen, coupled with the skills of creativity and innovation. The challenge is to always meet changing consumer demands, research trends and effectively manage an operation.
You will study classical culinary technique and adapt it to the contemporary culinary environment. Innovation, recipe and food product development will be strong components of your overall experience. The international nature of the modern culinary environment is reflected in the content and delivery of this course – as are the challenges of managing culinary operations as profit centres.
Some previous culinary experience is required, but the course is also open to students from educational and industry backgrounds.
Why should I choose this course?
Kitchen facilities
The University has a total of nine industry-standard training kitchens which regularly are used for prestigious chef competitions and demonstrations. Practical sessions are also held in the 'Create It' and 'Innovate It' kitchens in the Food Science and Innovation Suite.
*อ่านรายละเอียดได้ที่เวบไซท์ของมหาวิทยาลัย
ประมาณ กันยายน 2021
University College Birmingham
Summer Row,
Birmingham,
B3 1JB, England
กรุณาเช็คระดับ IELTSของคอร์ส ที่คุณต้องการสมัครให้ถูกต้อง
UCB เป็นมหาวิทยาลัยที่เปิดสอนหลักสูตรที่มุ่งเน้นวิชาชีพทั้งระดับปริญญาตรีและสูงกว่าปริญญาตรี โดยหลายๆหลักสูตรได้รับการรับรองโดยมหาวิทยาลัย Birmingham