Associate of Applied Science Degree (AAS) in Pastry Arts

อเมริกา

ฉันจะได้เรียนเกี่ยวกับ

This degree is a quality, professional program for students wishing to enter and/or advance in the field of culinary arts. Students are taught to master the fundamentals of cooking with emphasis on hands-on preparation of various cuisines including basic cookery, aromatics, international and French cooking. Students who successfully complete this degree are eligible to apply and receive Certified Culinarian status from the American Culinary Federation.

STUDENT LEARNING OUTCOMES

  • Prepare recipes using basic cooking and baking techniques. Combine management skills with pastry skills to achieve a profit in a retail bakery. Determine how to handle various types of food in order to prevent foodborne illness. Evaluate products that use advanced techniques including cakes, pastries, chocolate work, specialty breads, sugar arts, and plated desserts.

คอร์สนี้อยู่ในคณะอะไร ?

School of Business, Hospitality and Public Services

ตัวเลือกคอร์ส

เต็มเวลา (4 ภาคศึกษา)

ค่าเรียน
US$13,024.00 (฿ 446,976) ต่อปี
Books and Supplies - USD 1280.00
เริ่มเรียน

มกราคม 2025

สถานที่

Henderson Campus

700 College Drive,

Henderson,

Nevada,

89002, West, United States

เต็มเวลา (67 ชั่ั่วโมง)

ค่าเรียน
US$13,024.00 (฿ 446,976) ต่อปี
เริ่มเรียน

มกราคม 2025

สถานที่

Western Center

4601 W. Bonanza Rd.,

LAS VEGAS,

Nevada,

89107, United States

ข้อกำหนดในการสมัคร

สำหรับนักเรียนนานาชาติ

Students are required to have international qualification equivalent to U.S. High School diploma. English Proficiency Admission Requirements: IELTS 6.0, TOEFL 61 iBT; Duolingo: 90.

Application Deadline: Fall - 1st July, Spring - 15th November, Summer Deadline - 15th Apr.

กรุณาเช็คระดับ IELTSของคอร์ส ที่คุณต้องการสมัครให้ถูกต้อง

ชอบมหาวิทยาลัยนี้

ติดต่อเรื่องเรียนต่อ